Mindenmás

Napi pakk: napos, de szeles időnk lesz ma Szegeden, kezdődik a nyári időszámítás, ma órát állítunk

Napos és erősen szeles időt ígér a vasárnap számunkra Szegeden, esőre maximum az esti órákban számíthatunk, így például ma még nyugodtan élvezhetjük városunk gyönyörű látképét a Szent István téri víztoronyból, mely öt óráig még fogadja a látogatókat. Ne felejtsd el átállítani a vekkert sem, kezdődik a nyári időszámítás, ma órát állítunk: hivatalosan hajnali kettőkor három órára állítjuk előre az órákat. Kortyolj egyet a kávédból és tarts mai is a Szeged365 híreivel, meghoztuk a Napi pakkot!

MAI NÉVNAPOSOK

Boldog névnapot kívánunk minden kedves Emánuel és Tormás nevű Olvasónknak!

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • Ma óraállítás. A nyári időszámítás kezdete.
  • 92 éve született Leonard Simon Nimoy amerikai színész, filmrendező, énekes, költő és fotóművész (Spock a Star Treckben).
  • 66 éve született Barta Alfonz “Talfi” zenész és zeneszerző, az EDDA zenekar alapító tagja.
  • 183 éve először készült sikeres fotó a Holdról.

NAPOS, DERÜLT, DE SZELES LESZ A VASÁRNAPUNK SZEGEDEN

Vasárnap túlnyomóan napos időnk lesz Szegeden, csak néhány fátyol- és gomolyfelhő zavarhatja meg a napsütést. Az Időkép előrejelzése szerint esőre is maximum a késő esti órákban számíthatunk városunkban.

MA ÓRÁT ÁLLÍTUNK, AMI MIATT VÁLTOZÁSOK VÁRHATÓAK A KÖZÖSSÉGI KÖZLEKEDÉSBEN IS

Mint megírtuk, március 26-án, vasárnap kezdődik a nyári időszámítás, az órákat hivatalosan hajnali kettőkor három órára állítjuk előre Szegeden. Az óraigazítás néhány belföldi és nemzetközi vonat menetrendjét is érinti, többek között a tram-train közlekedését is. A Volánbusznál az óraátállítás miatt néhány busz közlekedése is módosul Érd, Kiskunhalas és Hódmezővásárhely térségében – közölte a MÁV.

MA MÉG NYITVA LESZ AZ ÖREG HÖLGY

Ma még nyitva lesz a Szent István téri víztorony. Három napon keresztül március 24. és 26. között csodálhattuk meg Szeged szépségét a Szent István tér magaslatából, amiről, ha eddig lemaradtál, délután 5 óráig még megteheted.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb