Közélet

Családbarát Hely védjegyet kapott a Szegedi Törvényszék

A Szegedi Törvényszék 2023. évben ismét sikeresen pályázott a Családbarát Magyarország Központ Nonprofit Közhasznú Kft. által kiírt Családbarát Hely tanúsító védjegy pályázaton, ekként jogosulttá vált a Családbarát Hely logó használatára – közölte csütörtökön szerkesztőségünkkel a Szegedi Törvényszék Sajtóirodája.

Mint kiemelték, a Családbarát Hely tanúsító védjegy szigorú kritériumrendszeren alapuló, mindenki számára kiszámítható minőséget jelentő, integrált tanúsítási rendszer alapján használható védjegy, amelyet a pályázat révén elősegíteni kívánt társadalompolitikai céloknak megfelelő szolgáltató- és munkahelyek nyerhetnek el, fokozva ezáltal társadalmi elismertségüket és megbecsülésüket.

JÓL TELJESÍTETT A TÖRVÉNYSZÉK

A „Családbarát Hely, mint Munkahely” kategóriában pályázó Szegedi Törvényszék a maximálisan elérhető pontszámból a minősítéshez szükséges legalább 30%-ot bőven túlteljesítve a védjegy odaítélésénél vizsgált szempontok – a foglalkoztatás módja, dolgozói juttatások, szervezeti szolgáltatások, családtámogatás, vállalati események és közösségépítés, fizikai és mentális egészség támogatása, családtudatosság kommunikációja a szervezeten belül és kívül – több, mint felének megfelelt.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb