Szegedi Arcok

Szeged az élen: Családbarát Munkahely védjegyet kapott az ELI ALPS Lézeres Kutatóközpont

Családbarát Munkahely védjegyet kapott az ELI ALPS Lézeres Kutatóközpont – tájékoztatta szerkesztőségünket az intézmény. Mint kiemelték, a címet a Családbarát Magyarország Központ ítéli oda hazai szervezetek részére, miután hitelesen bizonyítják a családbarát szemléletű működés iránti elkötelezettségüket. A 2019 óta adományozott elismerés elnyerésére a szegedi ELI ALPS Lézeres Kutatóközpont idén pályázott először.

A védjegy kibocsátójának stratégiai célja, hogy a társadalomban megerősödjön, és általánossá váljon a családbarát értékrend. Az évente odaítélt címre bármely hazánk területén működő magyar, valamint Magyarországon működő külföldi tulajdonú szervezet jelentkezhet. Amennyiben az előszűrő kérdőív kitöltése alapján a munkahely eléri az audithoz szükséges pontszámot, helyszíni vizsgálat történik, melynek során a szervezet családbarát működésének, intézkedéseinek meglétét ellenőrzik. A sikeres auditot követően adományozott Családbarát Munkahely tanúsító védjegy hitelesen bizonyítja, hogy a cím tulajdonosa családbarát munkáltatóként működik.

RUGALMAS MUNKAIDŐBEOSZTÁS, OTTHONI MUNKAVÉGZÉS

A lézeres kutatóközpontban az elmúlt évek során számos olyan családbarát munkáltatói intézkedés született, amelyek növelik az ott dolgozók elégedettségét, a kutatóintézet iránti elkötelezettségét. Az intézmény kiemelte, hogy az ELI ALPS – az erre alkalmas munkakörökben dolgozó – kollégáknak lehetőséget biztosít a rugalmas munkaidőbeosztásra, vagy az otthoni munkavégzésre. A kutatóintézetben távmunkában és a részmunkaidőben is dolgozhatnak a kollégák. Az intézet nagy hangsúlyt fektet a dolgozók egészségének megőrzésére is, a cafeteria juttatásnak része az egészségbiztosítási csomag, mely kiterjeszthető a családtagokra is. Az ELI-ben lehetőség van a mindennapi feltöltődésre is a munkavállalóknak és családjaiknak szervezett vállalati eseményeken, közösségépítő programokon – pl. Mikulás ünnepség, karácsonyi évzáró rendezvény – túl, szabadon használható az épületben található pihenő/imaszoba is. Az ELI ALPS Lézeres Kutatóintézet a napokban vette át az elismerést, így jogosulttá vált a Családbarát Munkahely védjegy használatára.

Kapcsolódó cikkek

5 hozzászólás

  1. Visszajelzés: Kardinal Stick
  2. Visszajelzés: Clubbet168
  3. Visszajelzés: watch porn free
'Fel a tetejéhez' gomb