Mindenmás

A tizedik emeletről zuhant le egy 26 éves hódmezővásárhelyi nő, két gyermeket hagyott félárván

A halálba zuhant az a 26 éves nő, aki csütörtökön, Győrben esett ki a tizedik emeletről – járta be a sajtót a tragédia híre. Mint szombat reggel kiderült, egy hódmezővásárhelyi nőről van szó, akinek gyermekei az apukáikkal élnek Hódmezővásárhelyen, az anya pedig albérletben lakott Győrben.

Egy győri panelház tizedik emeleti ablakából esett ki egy 26 éves nő csütörtökön, mint a Bors írta, 30 métert zuhant, azonnal szörnyethalt. A tragédia előtt élettársával tartózkodott a lakásban. Mivel a rendőrök nem zárták ki, hogy bűncselekmény történt, a férfit azonnal előállították a rendőrségen, a nyomozók pedig órákig helyszíneltek a lakásban. Bár a férfi rokonai a Tényeknek arról beszéltek, hogy szerintük nem bűncselekmény történt, hanem a fiatal nő öngyilkos lett, a környékbeliek arról beszélnek, hogy veszekedést és üvöltözést hallottak kiszűrődni a lakásből a tragédia előtt. 

A Győrben kizuhant nő után két kisgyermek maradt félárván. 

Mint kiderült, a 26 éves hölgy januárban költözött be élettársával a győri lakásba, albérlők voltak. Lídia Hódmezővásárhelyről származott, két kisgyermeke kötötte a dél-alföldi városkához. A Metropolnak a nő egy ismerőse nyilatkozott, mint mondta,

„Két kisgyermeke van Hódmezővásárhelyen, két különböző apától. A gyerekek az apukáékkal élnek együtt.”

Ha úgy érzed, segítségre lenne szükséged, tárcsázd a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb