Mindenmás

Giga kedvezmény minden húsvéti virágra és dekorációra! Beugrottunk ma a kedvenc lakberendező kivitelezőnkhöz, az SSI HOME DESIGN szegedi irodájába (videó)

Nem árulunk el nagy titkot: imádjuk a gyönyörű színeket, a fantasztikus illatgyertyákat és a tematikus kiegészítőket. Szeretnél igazi húsvéti miliőt otthonodba? Esetleg nyerni egy kis húsvéti kincset. Akkor olvasd el a cikket, nézd meg a videót, és nyerj velünk!

A Húsvéti Ünnepek alkalmával érdemes feldíszíteni a lakást, beszerezni pár igazán ünnepi illatot. A különböző illatgyertyák elképesztő hangulatot tudnak teremteni az otthonunkba, ezt mi élőben is megtapasztaltuk, pedig még meg sem gyújtottuk ezeket a csodákat.

Ha nem is a Húsvét, de a tavasz biztosan mindenkiben felébreszti a mélyen benne lakó lakberendezőt. Képzeljétek az SSI HOME DESIGN nem csak velünk együtt megálmodja a belső tereinket, de a kivitelezésben is segítenek.

A mai világban nem kell ecsetelni mekkora könnyedség: akár 3D terveket is készítenek fotók alapján, de ha előzetesen egyeztettek és kimennek a helyszínre, akkor veled együtt álmodják újra a belső tereket. Ami pedig a külön extra: saját műhelyükben is le tudják gyártani a különböző egyedi bútorokat.

Visszakanyarodva a cikk végén az ünnepekre: ezt a videót meg kell nézned, mert biztosak vagyunk benne, fogsz találni Te is egy kiegészítőt amit biztosan be kell szerezned a héten. Ezt pedig akár most is megteheted a könnyen kezelhető WEBÁRUHÁZUKBÓL! Az akciókat használd ki, a videót pedig itt nézd meg:

Ha már közelednek az Ünnepek, úgy gondoltuk, játszunk is. A képen látható nyuszik valamelyikét meg is nyerheted tőlünk! Ezért szerintünk nem kell sokat tenned: keresd meg a Facebook oldalunkon az SSI HOME DESIGN posztot, majd SZÁMOLD MEG A NYUSZIKAT A KÉPEN ÉS NYERJ AZ SSI HOME DESIGN -tól!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb