Mindenmás

Imádunk Titeket: minden nap folyamatosan érkeznek a TRUE PHOTO-k! Most éppen Mónika kápráztatott el bennünket

A Szeged365 Family tagjai, azaz Ti megállás nélkül külditek a fotókat a Szeged365 APP-on keresztül. Kicsit több, mint egy hete indult a Nagy Szegedi APP-teszt, amelynek célja, hogy együtt, Veletek közösen csiszoljuk tovább a harmadik születésnapunkon debütált Szeged365 alkalmazást. A letöltések szépen pörögnek (App Store link ITT, Google Play pedig ITT), a True Photo képek százával érkeznek. Ebben a Pillanatban Mónikától kaptunk gyönyörű képet.

Szerintem nem titok egyetlen egy Szeged365 Family barátunk előtt sem, hogy folyamatosan az a célunk, hogy itt a Szeged365 családban egyre többen legyünk. Sok nyereményt hozunk Nektek, sok tudósítást kapunk tőletek, és folyamatosan együtt érezzük át: Szeged a galaxis legszebb várta, amire együtt vigyázunk.

A közlekedési és egyéb tudósítások mellett folyamatosan kapunk tőletek szebbnél szebb fotókat. Legutóbb ezekről itt számoltunk be erről, és a nyereményekről, amiket minden héten sorsolunk a beküldők között:

Ezúton is köszönjük Áginak, Józsinak és Mónikának a szegedi képeket! Gyönyörűek! Ha még nem töltötted le a Szeged365 APP-ot, akkor gyorsan keress rá és töltsd le! App Store link ITT, Google Play pedig ITT !

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb