Foglalj asztalt a Belga hetekre a Malátába! Beugrottunk a konyhába megkóstolni a szilvás csirkét
Goda Gáborhoz a Maláta séfjéhez szinte már hazajárunk a Maláta konyhájába. Éppen Belga heteket tartanak, amit megtapasztalhatsz mind az ételek mind az italok választékában. Egy étel elkészítésében mi is segítettünk kicsit.
Emlékeztek? Voltak már Germán hetek, Cseh hetek, Ír- angol- és skót hetek is Szegeden a Malátában. Legutóbb még egy cseh kedves hölgy is felkeresett bennünket, hogy látta a videót és szívesen kóstolna Ő is, hiszen Szegeden él már jó pár éve. Itt tudod megnézni:
Most Goda Gábor séf barátunk előre készült: a szilvás csirke, finom barna mártásban, krumplival tálalva már szinte készen várt bennünket. Azért megmutatjuk, hogyan készül ez a fenséges étel most a Malátában a Belga hetek keretein belül:
Megállapíthatjuk, fenséges étel, bűn lenne kihagynod! Amint a vlogunkban is kiderül könnyen odatalálsz, hiszen Szegeden a Fekete ház udvarán van a város egyik, ha nem a legjobb terasza. Foglalj asztalt most: (30) 190-2500
Az étlap a Belga hetek alatt a következő ételekkel bővül:
- Szilvás Csirke (Szilvás csirkecomb vajas burgonyával)
- Plum chicken (Chicken thighs with plum and buttery potatoes)
- Hähnchen mit Pflaumen (Hähnchenschenkel mit Pflaumen und Butterkartoffeln)
Természetesen az ételek mellé a Malátában találod az Univerzum legjobb söreit is. Szerintem kitaláltátok, hogy a Malátában csapról kóstolhatjátok a Delirium Tremens sört.