Mindenmás

Kitépte az idős kezéből a táskát, így több százezer forintot zsákmányolt a férfi Kiskundorozsmán – a rendőrök egy nap alatt elfogták

A szegedi rendőrök huszonnégy óra alatt azonosítottak és elfogtak egy férfit, aki elvette egy idős nő értékeit Kiskundorozsmán – tudtuk meg a rendőrség honlapjáról. A szerdai beszámoló szerint az eset még 2022. március 16-án délben történt, a nyomozók pedig most fejezték be az ügy vizsgálatát.

Mint írják, a rendőrségre tavaly március 16-án délben érkezett bejelentés, hogy Kiskundorozsmán a Széksósi úton egy ismeretlen kitépte a sértett kezéből kézitáskáját, amelyben több százezer forintot és személyes okmányokat tartott. Az elkövető a rablást követően a helyszínről elmenekült.

EGY SZEGEDI PANZIÓBAN FOGTÁK EL

A nyomozók a körzeti megbízottakkal együttműködve a hely-és személyismeretüknek köszönhetően rövid időn belül azonosították a 30 éves férfit, aki a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható. Az egyenruhások a feltételezett elkövetőt 2022. március 17-én kora délután egy szegedi panzióban fogták el, akit a rendőrkapitányságra előállítottak. A nyomozók a gyanúsítottat kihallgatták és őrizetbe vették, majd kezdeményezték letartóztatásának indítványozását. A nyomozók mintegy 200 ezer forint értékben készpénzt és karórát foglaltak le a gyanúsítottól. Ellene rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A rendőrök a nyomozást befejezték, az ügy iratait vádemelési javaslattal megküldték a Szegedi Járási Ügyészség részére.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb