Sport

Bánhidi Bence előrébb hozná a locsolkodást, de a legjobb egy pezsgőzés lenne a győri négyes döntő végén

Április 15-én, másfél hét múlva szombaton újra a Veszprém érkezik a PICK Arénába, várhatóan ekkor dől el a bajnoki alapszakasz első helyének sorsa. A Kékek csapatkapitánya, Bánhidi Bence nem bánná, ha egy nappal előrébb hoznák a locsolkodást, a kölnit pedig megelőzné egy pezsgőzés a győri négyes döntő végén.

“Szeretjük ezt az ünnepet, mindig nagy családi eseményként kezeljük, ezt most a Magyar Kupa kicsit keresztülhúzza. A többiek együtt lesznek, a nagyszülőknél, a Balatonnál töltik a hétvégét, én majd hétfőn csatlakozom be. Ezt alig várom, hiszen Bella most már van akkora, hogy reggel majd kezdődhet számára a tojáskeresés a kertben”

– kezdte a PickHandball oldalán megjelent interjút Bánhidi, melyben a húsvéti témát villámgyorsan felváltotta a sport.

SZOMBATON A DABAS ELLEN LÉPNEK PÁLYÁRA, MÁSNAP PAPÍRFORMA SZERINT A VESZPRÉM LESZ AZ ELLENFÉL

Szombaton és vasárnap Győr lesz a házigazdája a Magyar Kupa négyes döntőjének. Az elődöntőben a Dabas ellen csatázunk a fináléba jutásért, mint a csapatkapitány elmondta, ezen a meccsen mi vagyunk az esélyesek, ez egyértelmű, de ezzel együtt is tisztelni kell az ellenfelet, alaposan felkészülnek belőlük. Másnap pedig jöhet majd a döntő, a papírforma szerint a Veszprém ellen.

“Hogy a végén valóban pezsgőzés legyen, ahhoz minden porcikánkkal tennünk kell a győzelemért”

– magyarázta Bánhidi Bence, aki kijelentette,

hogy a Magyar Kupát elhódítani hatalmas dolog, főleg úgy, ha az egy Veszprém elleni sikerrel valósul meg.

A GYŐZELEMBE VETETT HIT A LEGFONTOSABB

Nagy reményekkel utaznak Győrbe, ahol egy jó hétvégével kihozhatnak valami szépet a szezonból. A Bajnokok Ligájától ugyan korábban búcsúztak, mint szerették volna, viszont van még két lehetőségük a szezonban, hogy aranyérmet szerezzenek.

Mint magyarázta, a győzelembe vetett hit a legfontosabb. Ezen a két mérkőzésen, de főleg a döntőben bármi megtörténhet, ezért úgy kell nekimenniük annak a hatvan percnek, hogy muszáj megcsinálni, mindenáron győzni kell. “Erre szerintem képesek is vagyunk” – jelentette ki Bánhidi Bence.

ÁPRILIS 15-ÉN ÚJRA A VESZPRÉM JÖN A PICK ARÉNÁBA

Április 15-én, szombaton újra a Veszprém érkezik a PICK Arénába, várhatóan ekkor dől el a bajnoki alapszakasz első helyének sorsa. Mint a csapat oldalán közzétett cikk írta, az utóbbi években ennek nem sok jelentősége volt a döntő szempontjából, most viszont új lebonyolítás lesz, a finálé az egyik csapat második sikeréig tart, azaz a pályaelőny kulcskérdés.

“Nem mindegy, hol kezdődik majd a döntő, ez egyértelmű. Minden esélyünk megvan rá, hogy megnyerjük az alapszakaszt, ezt ráadásul a saját szurkolóink előtt harcolhatjuk ki. Ennél jobban azonban nem szeretnék előreszaladni, előbb jöjjön a kupahétvége, utána ráérünk a bajnoksággal és a lebonyolítással foglalkozni”

– zárta a beszélgetést a csapatkapitány.

Az április 15-én esedékes összecsapásra hamarosan játékkal gyúrunk rá, ha nyernél egy páros belépőt, szemeket a Szeged365-re!

A teljes beszélgetést IDE kattintva találod.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb