Sport

Veretlen a Szeged, öt mérkőzés óta! Szerdán újabb fontos meccs érkezik

A Mosonmagyaróvár ellen az utolsó pillanatokban szerzett góllal mentettünk pontot: a Szeged az NBII-es tabella 5. helyén áll!


A Szeged kezdett erősebben, Prosser Dániel ügyes emelése után a gólvonalról mentettek a hazaiak. Ezután olyan történt ami miatt a szerdai mérkőzés miatt is izgulhatunk kicsit: Temesvári Attila, aki nem csak hátul a védelemben remekel már több meccs óta, de a támadásokban, sőt a gólgyártásban is kiveszi a részét, lesérült.

A szünet után kicsit az öltözőben maradtak a szegedi srácok, és be is kaptunk gyorsan egy gólt. Ezután beindult a Szeged – Csanád Grosics Akadémia, és a cserék után folyamatosan dolgozta ki a helyzeteket. Sajnos sokáig az utolsó pillanatban mindig kivédekezte a hazai gárda.

A 88. perc bebizonyította, hogy érdemes erőnkön felül küzdeni az utolsó percekig: Kővári a baloldalról befelé húzott, majd Harunára passzolta a labdát, aki a tizenhatosnál lepörgette a felfutó Bíró Bencének, aki higgadtan a kapuba gurított.

Merkantil Bank Liga, 30. forduló
Mosonmagyaróvár–Szeged-Csanád Grosics Akadémia 1–1 (0-0)
Mosonmagyaróvár, MTE 1904 Sporttelep, vezette: Bana Gergely (Rózsa, Ring).
Mosonmagyaróvár: Heinrich M. – Simita G., Debreceni A., Papp Sz., Deák – Vukaszovics M., Végh B. – Puhtjejev M. (Tifán, 68.), Sajbán M. ( Nagy K. , a szünetben), Illés D. (Szalka, 73.) – Mayer Á. (Nagy Z., 39.) Vezetőedző: Supka Attila.
Szeged-Csanád GA: Takács J. – Könczey, Temesvári (Kővári, 17.), Szilágyi Z., Tóth B. – Simon Á. (Farkas A., 69.), Szakály D. – Bíró B., Prosser (Haruna, 69), Kundrák, (Géresi, 79.)– Rácz B. (Rédling, 69.) Vezetőedző: Alekszandar Sztevanovics.
Gól: Illés (48.), ill. Bíró (88.).

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb