Mindenmás

Ó, már nincs ott az Alfa Romeo! Köszönjük, hogy végre nem rombolja a vizuális élményünk a Tisza-parton

Mindenki emlékszik az Alfa Romeo-ra, ami ott állt elhagyatottan kb fél éve a Felső Tisza-parton. Ott ahol elindulunk a Sárga felé a kanyar előtt, a papír cég telephelyének bejárata előtt. Van egy jó hírünk: végre ma eltűnt a roncs. Nézzük meg a történetét a kis sportautónak.

Elsőként 2022-ben, egész pontosan október 22-én jártuk körbe zeneileg a még egészen egyben ott hagyott Alfa Romeo -t. Akkor még nem sejtettük mi lesz a szomorú sorsa a verdának:

Másodjára már olvasóink hívták fel a figyelmet arra, hogy már kapott egy “mikuláscsomagot” is az Alfa, sőt egy-két darab már hiányzott is az autóból. Itt kukucskáltunk bele a járműbe:

Az utolsó két cikkünk már radikális hangnemben íródott: az egyikben megmutattuk Nektek, hogy már szinte semmi sincs az Alfa Romeo-ból, teljesen szétkapkodták és teleszemetelték. Majd tőletek kaptunk több levelet és a fotókat is, ahol már könyörögtetek, hogy valaki vigye már el a roncsot!

Ma pedig már ezeket a képeket tudjuk megmutatni Nektek, mivel végre elvitték a szebb időket is megélt Alfa Romeo-t. Bárki tette: KÖSZÖNJÜK!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb