Mindenmás

Az árokba csapódott egy autó Mórahalomnál, feszítővágóval kell kiszabadítani egy embert (frissítve)

Kedden délelőtt 10 óra körül az árokba hajtott egy autós Mórahalomnál, az 5512-es úton, a 7-es kilométerszelvénynél, a Bivalyrezervátumnál – erősítette meg a balesetet szerkesztőségünknek a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság. Félpályás útlezárás van a helyszínen.

Információink szerint a rendőrség és a mentősök mellett a tűzoltók is a balesethez siettek, egy embert feszítővágó segítségével kell kiszabadítani az autóból, aki a fején sérülhetett meg. Azt egyelőre még vizsgálják, hogy miért hajthatott az árokba az autós. Vigyázzatok magatokra!

FRISSÍTVE (10:41): KIMENTETTÉK A BAJBA JUTOTT EMBERT

Cikkünk megjelenését követően befutott a katasztrófavédelem hivatalos közleménye is. Mint írják, árokba hajtott és az oldalára borult egy személyautó Mórahalom határában, a Röszkei úton. A műszaki mentést végző mórahalmi önkéntes tűzoltók egy embert kiemeltek a járműből. A helyszínre érkeztek a ruzsai hivatásos tűzoltók és a mentők is. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.

Láttál valamit, amelyről úgy gondolod, érdekelheti a többi szegedit? Küldd be a vadonatúj Szeged365 applikáción keresztül és nyerj minden pénteken a Nagy Szegedi App teszten! Töltsd le a Szeged365 alkalmazást az App Store-ból vagy a Google Play áruházból!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb