Szegedi Arcok

Elkötötte ismerőse kocsiját, és még a benne lévő pénzt is ellopta – Szeged belvárosában kapcsolták le a 32 éves férfit

Jármű önkényes elvétele és lopás miatt indult eljárás egy szegedi férfi ellen, aki elvitte ismerőse autóját és a benne talált készpénzt is – közölte a rendőrség a hivatalos honlapján. Mint kiderült, az eset még április 8-án, este történt Szegeden.

A közlemény szerint a férfi egy négyfős társaság tagjaként a Ballagi-tó sori kiskertek egyik ingatlanjához látogatott. Míg az autó tulajdonosa és a tárasaság egyik tagja bement a kertbe, addig a 32 éves férfi és párja a kocsiban maradt. Hirtelen ötlettől vezérelve a férfi a járművel a tulajdonos tudta nélkül furikázni indult.

KORÁBBAN MÁR ELTILTOTTÁK A VEZETÉSTŐL

Azt is kiemelték a közleményben, hogy az autóban két darab 100 eurós bankjegyet is talált, melyet ellopott. Azonban nem sokáig jutottak, alig 40 perccel később, a járőrök Szeged belvárosában igazoltatták. Az ellenőrzés nemcsak a jogtalan vezetés tényét állapította meg, de azt is, hogy a férfit a bíróság korábban már eltiltotta a járművezetéstől. A 32 éves férfit a járőrök a Szegedi Rendőrkapitányságra előállították, majd a nyomozók őrizetbe vették.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb