Mindenmás

Készülj SZEGED! A MERKBAU medence napok érkezik Szegedre! Kedvezmények, hosszabbított nyitvatartás és szakértelem

Azt gondoljuk, hogy a medence a luxus kategóriába tartozik, pedig ha elmentek megnézni mit kínál a témában a MERKBAU szegedi építőcentere, akkor rádöbbentek: azon felül, hogy mindenben segítenek, a legköltséghatékonyabb megoldásokat is megtaláljátok, amivel már nem is luxus otthon egy medence. Kicsit spojlerezünk: a szakmai napok keretein belül, akár külön, személyes szakmai tanácsadásra is foglalhatunk helyet.

Nehéz elképzelni, pedig higgyétek el: idén is brutálisan meleg lesz a nyár! Jó lenne otthon megmártózni a medencében, a barátokat, nagy családot áthívni és jót beszélgetni hűsülés közben? Esetleg egy jakuzzi vagy egy masszázsmedence hozhat elérhető hűsülést és kényeztetést? Hidd el a Merkbau megtalálja a pénztárcádnak legmegfelelőbb megoldásokat, egészen a burkolási technológiától kezdve, a legmegfelelőbb medencéig. 

Sokan még most is úgy gondolják nem elérhető nekik egy medence építése a kertbe, vagy egy jakuzzi a teraszon. Éppen ezért a Merkbau szegedi építőcentere úgy gondolta, még így áprilisban megmutatja, hogyan a legegyszerűbb, legjobb és a legfontosabb: a legköltséghatékonyabb megcsinálni ezt otthonodban. 

Foglalj helyet akár online, és személyre szabott tanácsadás keretein belül  megmutatják, megtervezik és a kivitelezésben is segítenek Neked. KATT IDE és már foglalhatod is az időpontot!

MEDENCE NAPOK A MERKBAU SZEGEDI ÉPÍTŐCENTERÉBEN

Mutatjuk a dátumot: április 21-én és 22-én kell megismerned a minőségi jakuzzik, masszázsmedencék, kádak, zuhanykabinok világát!

A Merkbau szegedi építőcenterét a Wimmer Fülöp u. 6. szám alatt találod, ahol pénteken és szombaton egész nap, hosszított nyitva tartással várjnak Téged is. Az első nap, péntek délelőtt szakmai programokkal is készülnek a MERKBAU-nál, ahol a medence és a kabinkád workshop mellett greslapokhoz használatos szintezőtalpakkal, WPC burkolatokkal és padlószegélyekkel kapcsolatos bemutató is lesz az igazán élesszemű érdeklődőknek.

EZÉRT IS ÉRDEMES KILÁTOGATNOD A MERKBAU MEDENCE NAPOKRA

A szakmai napon a feketeöves specialista a RADAWAY kollégái segítenek Neked is: mindenre van megoldásuk, legyen szó zuhanykabinról, kabinajtóról vagy kádparavánról.

A szakmai napokon a Márka-Mix Kft még szélesebb perspektívában mutatja be nekünk szegedieknek a greslapokhoz használatos szintezőtalpakat. WPC burkolatokkal és porszórt termékekkel – profilokkal, burkolatváltókkal és profi padlószegélyekkel készülnek a szakemberek, és minden kérdésedre is szívesen válaszolnak. 

A MERKBAU nem csak a helyszínt adja, és segít a szegedieknek a lehető legköltséghatékonyabb megoldások megtalálásában, de egész áprilisban meglepnek bennünket: burkolatokra akár 15%, szaniterekre és laminált padlóra akár 10% kedvezményt is tudnak biztosítani. Le ne maradj egy kedvezményről se! Mutatjuk hol látod aktuálisan a MARKBAU szegedi építőcenter legjobb árait: KATTINTS IDE!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb