Mindenmás

Szülinapi villámakció a Cédrus Prémium Fitness Szeged-nél! Már csak ma éjfélig csaphatsz le rá!

Elsőként kívánunk nagyon boldog, és rendkívül sikeres hosszú évtizedeket a Cédrus Prémium Fitness Szegednek! Szeged legújabb lakóparkjának szomszédságában ünnepeltek a múlt héten, és még ma éjfélig tartó szuper akciót hirdettek nekünk!

A szegediek nagyon jól tudják, hogy a Cédrus Fitness Szeged imádja a szegedieket, imádja az egészséget, és elképesztően sokat tesznek azért , Király Norbert tulajdonossal az élen, hogy a lehető legegészségesebben éljünk. Ha életmódváltásra van szükségünk akkor is segítenek, ha szülőként vagyunk behavazva, akkor is segítenek.

A SZEGEDI SZÜLŐK KEDVENC HELYE A CÉDRUS FITNESS SZEGED

Sokszor írtunk már arról, hogy a szegedi anyukák és apukák imádják a Cédrus Prémium Fitness Szeged termeit: legyen szó közösségi órákról, vagy egyéni edzésről, a gyermekük biztonságban van, ezt tudják a szülők is. Szakpedagógusok figyelnek a kicsikre, akiknek még egy kis ablak is lett felszerelve, amin keresztül akár ki is tudnak kukucskálni anyára, vagy apára: így biztonságban érzik magukat a készségfejlesztő játékok között.

MA ÉJFÉLIG TART A CÉDRUS FITNESS SZEGED EZÉVI LEGJOBB AJÁNLATA

1 éves születésnapját ünnepli Szeged vadonatúj terme, vadonatúj gépparkkal és szauna résszel, na meg játszóházzal. Ennek örömére az év legjobb ajánlatát adják nekünk, de csak ma éjfélig érvényes! Minden részletet itt tudsz megnézni:

NEKÜNK VAN MÉG SZERDÁIG KEDVEZMÉNYES BÉRLETÜNK

Születésnapra pontosan két bérletet kaptunk a Cédrus Prémium Fitness Szeged-től: ez az a bérlet ami az év legkedvezőbb ajánlata, igazi szülinapi ajándék. Neked nem kell mást tenned, mint a Facebook oldalunkon ITT megírod, hogy ki az a barát/ barátnő, családtag, akivel a világon a legjobb együtt eltölteni a szabadidőd. Legyen tartalmas és egészséges ez az időtök, ebben segítünk, hiszen kisorsolunk egy-egy kedvezményes bérletet a részetekre. MINDEN RÉSZLET ITT!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb