Kikapcs

Gratulálunk Annamari! Legújabb dala ma este debütált a Petőfi TV-n (videó)

Nagyon büszkék vagyunk Szalma Annamáriára! A szegedi énekes most mutatta be legújabb, Melléd fújt című dalát a Petőfi Tv-ben, mi pedig megmutatjuk most Neked.

Nem titkoltuk sosem, hogy már-már túlzottan szegedi lokálpatrióták vagyunk. Szerintünk Szeged a galaxis legszebb városa, itt vannak a legjobb kutatók, a legjobb színészek és természetesen a legjobb művészek is.

Annamária Szegeden született és nevelkedett, édesapját mindenki ismeri: Szalma Ernő zongorista, a Volvox zenekar billentyűse. Természetesen a szegedi zenész hölgy korán kapcsolatba került a zenével, hét évesen kezdett zongorázni, zenei tanulmányait a szegedi Király-König Péter Zeneiskolában folytatta, klasszikus zongora szakon. Ekkor kezdett el énekelni is különböző könnyűzenei stílusokban, melyet autodidakta módon fejlesztett.

Kevesebben tudják, hogy Annamari 2018. november – 2019. májusig a Kanári-szigeteken zenélt 4-5 csillagos szállodákban, ahol 155 koncertet adtak nemzetközi közönség előtt. 2019-ben 5 héten keresztül Stockholm és Tallinn között ingázva énekelt egy óceánjáró hajón napi szinten.

Az énekesnő 2021. július 22-én debütált első saját szerzeményével, amely az Álmodtál címet viseli. Akkor Boros Csabával peszálgettek a Petőfi Rádió Minek Nevezzelek c. műsorában. Most a Petőfi – Friss-ben láthattuk a szegedi énekesnőt, aki a Melléd fújt című dalról beszélt. Itt tudjuk megnézni a védi új klipet:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb