Mindenmás

Négy fiatal férfit keres a rendőrség, játékkonzolokat loptak el egy bevásárlóközpont üzletéből Szegeden

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik négy férfi azonosításában, akik játékkonzolokat loptak el egy bevásárlóközpont üzletéből – hívta fel a figyelmet a rablókra a rendőrség. Mint kiemelték, a Szegedi Rendőrkapitányság lopás bűntettének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen.

A feljelentés szerint az elkövetők 2023. február 4-én az egyik bevásárlóközpont üzletéből eltulajdonítottak egy Xbox Series S, egy fehér Nintendo Switch Oled, egy Scarlet/Violet színű Nintendo Switch Oled és egy fekete Nintendo Switch Oled játékkonzolt. A biztonsági kamerák azonban felvételt készítettek róluk.

A közlemény szerint:

  • az egyik elkövető 18-20 év körüli, világos, rövid hajú. Sötét kabátot, nadrágot, sportcipőt és világos kapucnis felsőt viselt.
  • Társa szintén 18-20 év körüli, arca vékony, orra nagy. Sötét melegítőnadrágban és sportcipőben volt, sötétkék, kapucniján szőrmés kabátot viselt, mintás sapkával.
  • A harmadik férfi 20-24 év körüli, arca vékony és borostás. Sötét sportcipőt, farmernadrágot, rövid kabátot, mintás bojtos sapkát viselt.
  • Negyedik társuk 25-30 év körüli, arca vékony, szintén borostás. Sötét sportcipőt, melegítőnadrágot, kapucnis kabátot és szürke-fehér mintás bojtos sapkát viselt.

A rendőrök kérik, hogy akik a képeken látható férfiakat felismerik, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkeznek, jelentkezzenek a rendőrségen.

A névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjában a 06-62-562-400-as hívószámon, az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámon, valamint e-mailben.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb