Sport

Szeged365 Family, játék indul: van 10 jegyünk a PICK vs Veszprém párharc szombati felvonására!

Óriási csatára készülnek a Kékek: szombaton 17 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a Telekom Veszprém csapatát fogadjuk a PICK Arénában, avagy, már itt is a következő Szeged–Veszprém párharc, amelyre van 5 darab páros jegyünk!

ÓRIÁSI A TÉT, HATALMAS LÉPÉS LEHET A MECCS AZ ALAPSZAKASZ-GYŐZELEM FELÉ

A K&H férfi kézilabda liga 21. fordulójában fogadják a Kékek az ősi, örök riválist. Mint beharangozójukban írták, hatalmas téttel bír a meccs, amelyik csapat nyer, az hatalmas lépést tesz az alapszakasz-győzelem megszerzése felé. Ennek hatalmas jelentősége lesz, hiszen idén két győzelemig tart a bajnoki döntő. Persze, a szuperrangadó után még mindkét csapatra több meccs vár, így még bármi előfordulhat egy-egy meccsen, születhet olyan eredmény, amely mindent borít.

Az már biztos hat fordulóval a vége előtt, hogy a Szeged és a Veszprém vívja a finálét, hiszen nekünk 40 pontunk van, a Veszprémnek 39, míg a harmadik Tatabányának 27.

“A hétfő a pihenésről, a Húsvétról szólt a csapatnak, majd kedden délután már edzés szerepel a programban. A keretünkből Kent Robin Tönnesen továbbra is beteg, így ő még nem tréningezik” – írta a Pickhandball. A szombati rangadón ismét felvezető műsorral jelentkeznek, a pálya széli interjúban a szurkolótábor egykori kedvencével, Habuczki Tamással hangolódhatunkk majd az összecsapásra. Lesz ismét Dance cam, felcsendül majd a klubhimnusz, a félidőben pedig köszöntik a Jó tanuló, jó sportoló fiataljaikat, akik a KÉSZ csoport Magyarország ajándékát vehetik majd át.

SZEGED365 JÁTÉK INDUL, VAN 10 JEGYÜNK A RANGADÓRA

A párharcra a klub jóvoltából van 10 db jegyünk, amelyet párban, 5 db két fős belépő formájában sorsolunk ki. A feladat egyszerű, mint az egyszer egy:

  • irány a Szeged365 Facebook vagy TikTok oldal,
  • keresd meg EZT a posztot,
  • és írd alá kommentben, hogy milyen eredményre számítasz (konkrét végeredmény-tippeket várunk, pl. 35-33 a PICK Szegednek, stb).

Sorsolni szombat reggel 9-kor fogunk, az 5 nyertest üzenetben értesítjük majd ki, a jegyeiket digitális formában küldjük majd, magyarán, nem kell beugrani érte a szerkesztőségünkbe.

A nyereményjáték szervezője a Szeged365.hu-t kiadó S-Light Event Kft. megbízásából a Flawless Promotion Kft. (székhely: 6729 Szeged, Mozdony utca 40/A, irodai cím: 6722 Szeged, Kárász utca 9., adószám: 26115458-2-06, info vonal 0630 929 8409), a nyereményjátékban részt vehet minden 18. életévét betöltött, gyámság alatt nem álló magyar állampolgár. A nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja.

Szombat délután 5-kor találkozunk a PICK Arénában, a csaapt szurkolói információit ITT találod a meccs kapcsán. Gyerünk Kékek, húzzuk be, mutassuk meg, milyen a szegedi virtus!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb