Kikapcs

“Korda György és Balázs Klári Szeged születésnapi élő nagykoncert” játékunk messze a hónap legnépszerűbbje volt! Mutatja kik a szerencsések!

Szeged város történetében először érkezik Magyarország egyik, ha nem a leghíresebb házaspárja ezzel a gigantikus show-val: élő zenekar, táncosok, tombola is lesz, sőt szívet melengető meglepetés vendégek köszöntik szívünknek legkedvesebb városát Szegedet! Mi pedig Korda György és Balázs Klári koncertekre játszottunk jegyeket, gratulálunk a nyerteseknek!

Elképesztő milyen sokan játszottatok a galaxis egyedülálló házaspárja Korda György és Balázs Klári élő nagykoncertjének belépőjegyeiért: közel 1000 helyes megfejtés érkezett. A feladat szerintünk egyszerű volt: fel kellett ismernetek azt, hogy melyik Korda slágerből való az a sor, hogy “Divatos itt minden stílus…” Természetesen a helyes megfejtés az volt, hogy ez a sor Korda György legnépszerűbb dalából, a REPTÉR-ből való. A REPTÉR című sláger szó szerint meghódította a fiatalokat is, nem sok klub van az országban, ahol ne pörgetnék ezt az időt álló örök alkotást.

Ebben a hónapban eddig torony magasan ez volt a legnépszerűbb játékunk, ahol a következő nyerteseknek tudunk nagyon gratulálni: Rózsa, Linda és Natália! Gratulálunk, közben a kollégák már keresnek is Titeket privátban. Még egyszer gratulálunk Nektek, és jó szórakozást kívánunk előre Korda György és Balázs Klári élő nagykoncertjéhez, ami pont Szeged születésnapján lesz a Pick Arénában!

Ahogyan arról korábban írtunk, Korda György és Balázs Klári egy új gigantikus élő nagykoncerttel lepik meg a szegedi közönséget. A szervezők elárulták: több meglepetéssel is készülnek, és ha minden jól alakul, akkor a koncert végén már együtt csodálhatjuk a szegedi tűzijátékot is. Szegedre ilyenkor elképesztően sokan látogatnak az ország minden részéről, így nagy öröm, hogy még egy helyszín szórakoztatja a szegedieket és a turistákat az amúgy is programgazdag ünnepi héten.

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT SZEGED! KORDA GYÖRGY ÉS BALÁZS KLÁRI ÉLŐ NAGY KONCERT HELYSZÍN: SZEGED, PICK ARÉNA IDŐPONT: Szeged születésnapja, 2023. május 21. 20:00 JEGYEK: 8.900FT – 24.900FT

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK ÉS JEGYVÁSÁRLÁS: https://www.jegy.hu/program/boldog-szuletesnapot-szeged-korda-gyorgy-es-balazs-klari-elo-nagykoncert-14708

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb