Mindenmás

Szexhirdetésre jelentkezett, de meggondolta magát – a pénzt nem kapta vissza, így koponyatörést okozott a nőnek egy férfi Szegeden (+18)

A letartóztatását indítványozták egy férfinak, aki a múlt héten csütörtökön egy szexhirdetésre jelentkezett, de az aktus előtt meggondolta magát, és miután az előre kifizetett pénzét nem kapta vissza, erőszakkal elvette a sértett mobiltelefonját – közölte az ügyészség hétfőn. Mint kiderült, a férfi a nőt végül olyan súlyosan bántalmazta, hogy koponyatörést szenvedett.

A megalapozott gyanú szerint múlt héten csütörtökön a férfi egy szexhirdetésen keresztül kereste fel a sértettet annak szegedi lakásában. Az együttlétért átadta a nőnek a kölcsönösen kialkudott 16 ezer forintot, ám meggondolta magát és visszakérte az összeget. A nő ezt megtagadta, mire a férfi kikapta a kezéből az 50 ezer forintot érő mobiltelefonját és elhagyta a lakást.

KOPONYATÖRÉST OKOZOTT A SÉRTETTNEK

A közlemény szerint a nő a férfi után ment, hogy visszakövetelje a készüléket, aki azonban földre vitte őt. A vádlott ezután rugdosni és ütni kezdte a nőt, majd a helyszínről a telefonnal együtt távozott, amit később 7 ezer forintért eladott. A férfi a bántalmazással 8 napon túl gyógyuló koponyatörést okozott a sértettnek. A közleményben az áll, hogy a rablás bűntette és a súlyos testi sértés bűntette miatt indult eljárásban az ügyészség a különösen visszaeső férfi letartóztatását a szökés, elrejtőzés valamint a bűnismétlés veszélye miatt indítványozta.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb