Kikapcs

48 óra alatt adták el az összes jegyet a Garden-féle Kökény Attila bulira, de más is van a tarsolyukban…

Ilyesmi is régen fordult már elő a Szeged365 háza táján: péntek este tartottak egy klasszul sikerült Sauska-borvacsorát a Damjanich utcai Garden Bistróban, majd – miután vártunk rá két napot – írtunk volna egy beharangozót a srácok következő eseményéről, azonban kivételesen hoppon maradtunk. Ilyen is létezik még 2023-ban: mire leütöttük volna az első karaktert, elkelt az összes hely a “Kökény Attila és zenekara dupla élő műsor” című eseményére, pedig ugye, nem egy pici helyről van szó.

Hogy Kökény Attila ekkora ász, vagy a Garden-művek tudják ennyire, hogy mitől döglik a légy, nem tudni (gyanítjuk, mindketten kenik-vágják a saját műfajukat), azonban rákérdeztünk, mire készülnek még a közeljövőben.

Mint Horváth Norbert üzletvezetőtől megtudtuk,

  • a hétvégén hamburger-csodákkal pörkölnek oda,
  • egy hét múlva ingyenes koncertet ad a Storyville Jazz Band,
  • a nyáron pedig többek között Bódi Guszti és Margó,
  • majd Péter Srámek ad vacsoraestet.

Az utóbbi kettő kapcsán fontos megjegyezni, hogy fakanál helyett mikrofont fognak ragadni a fent említett nevek, bár Bódiék az egyik tévés főzőműsorban már bebizonyították, hogy nem jönnek zavarba, ha rittyenteni kell egy jó vacsorát.

HAMBURGER CSODÁK

2023.04.21-23.

Négy vadiúj extra burger mutatkozik be a Garden-kínálatban, amelyek csakis most hétvégén (2023.04.21-23.) érhetőek el a Damjanich utcában. Első blikkre nekünk a pirított kacsamájas, fürjtojásos, olvadt cheddar sajtos “Thor kedvence” mozgatta meg a fantáziánkat, mi szívesen kipróbálnánk belőle egy “gonosz” verziót is, egy kis carolina reaper szósszal, mondjuk “Loki kedvence” néven is…

STORYVILLE JAZZ BAND

2023.04.26., 19:00

Jövő szerdán érkezik a szegedi Storyville Jazz Band ingyenes koncertje, amelyre nem kell belépőt váltani, viszont asztalt foglalni nem árt, szerintünk pikk-pakk meg fog telni az étterem. Az 1997. elején megalakult banda az 1900-1920-as évek New Orleans-i hangulatát idézi, mint ahogy nevük is, hiszen e város szórakoztató negyedében Storyville-ben született meg az a zene, amit ragtime-nak, dixielandnek neveztek, később pedig ebből alakult ki a jazz. 1999-ben mutatkoztak be a Krakkói Nemzetközi Jazz Fesztiválon, azóta úgy járnak haza a lengyel fővárosba, mint Szegedre, de koncerteztek már Liege-ben (Belgium), a sikeres szereplése óta rendszeres visszatérő vendég Lengyelországban. 2001-ben Liege-ben (Belgium) és Saint-Raphael-ben (Franciaország) is.

GARDEN SZÜLINAP, GYEREKNAP, BÓDI GUSZTI, A VÉGTELENBE ÉS TOVÁBB

A két fenti eseményt – nomeg az április 28-i, telt házas Kökény-bulit – követően igazi dömping jön a Gardenben,

  • május 27-én és 28-án a Nemzetközi Gyereknap alkalmából szabadul majd el a palacsinta-apokalipszis,
  • június 10-én a hely tizedik születésnapi bulija jön,
  • 23-án Bódi Gusztiék vacsoraestje,
  • augusztus 4-én pedig Peter Sramek énekel majd egy elég extra menüsor mellé.

A részleteket, menüsorokat és a pontos dátumokat ITT találod.

Az eseményekre, vacsoraestekre a Damjanich utca 7/A-ban találod a belépőket, telefonon pedig a +3670 427–3366 számon tudsz érdeklődni, ne várj sokáig!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb