Mindenmás

Meghalt egy férfi a kedd reggeli, hódmezővásárhelyi tűzesetben (frissítve)

Kigyulladt egy körülbelül kilencven négyzetméteres családi ház Hódmezővásárhelyen, a Kölcsey utcában – tudtuk meg a Csongrád-Csanád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságtól fél 7 után nem sokkal, információink szerint a vásárhelyi és a szegedi hivatásos tűzoltók oltják a tüzet.

A lángok a tetőszerkezetre nem terjedtek át, cikkünk megírásának perceiben a mentőket, rendőröket is a helyszínre várják.

FRISSÍTVE: ÉLETÉT VESZTETTE EGY 70 ÉV KÖRÜLI FÉRFI

Kora reggel (05.33 óra) érkezett a jelzés a Műveletirányításra, mely szerint Hódmezővásárhelyen, a Kölcsey utcában egy lakóingatlanban tűz ütött ki – tudtuk meg Tátrai János tűzoltó alezredestől. A helyszínre érkező hódmezővásárhelyi hivatásos tűzoltók megállapították, hogy egy kb. 90 négyzetméter alapterületű ingatlan 16 négyzetméteres szobájában összehordott hulladék, illetve berendezési tárgyak, égnek.

A tűz oltása során a tűzoltók egy 70 év körüli férfit találtak, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy életét vesztette.

FRISSÍTVE (2.0): MEGFÉKEZTÉK A LÁNGOKAT

A hódmezővásárhelyi és a szegedi hivatásos tűzoltók eloltották a tüzet Hódmezővásárhelyen, a Kölcsey utcában – adta hírül negyed 8 körül a katasztrófavédelem.

Az épületben egy körülbelül tizenhat négyzetméteres szoba és berendezése, valamint nagymennyiségű szemét lángolt, de a tűz egy másik helyiséget is érintett.

Az egységek átvizsgálták a padlásteret, a lángok a tetőszerkezetre nem terjedtek át. A rajok utómunkálatokat végeznek a helyszínen.

Köszönjük a Szeged365 olvasói True Photo-t Mártának!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb