Mindenmás

Napi pakk: felhők, napsütés, 18 fok és félpályás útzár az algyői Tisza-hídon

Kitört a szerda, amely időjárását tekintve – ha beválik a prognózis – olyan lesz, mint valamiféle bemutató: a teljes repertoár fellelhető lesz ma, a napsütéstől a felhősödésen át némi záporig, még jó, hogy a hóesés nem opció… Érkezik a Szeged365 napi pakk a legfontosabb reggeli infókkal szegediektől (nem csak) szegedieknek.

Boldog névnapot kívánunk Emma, Buda, Leó, Gerold nevű olvasóinknak!

  • 195 éve született Zsolnay Vilmos keramikus,
  • 310 éve, hogy kihirdették a Pragmatica Sanctiót, amely a nőági örökösödést is elismerte a Habsburg-dinasztián belül,
  • és pont ma ünnepli 55. születésnapját Ashley Judd amerikai színésznő (Frida; A csábítás elmélete).

TELJES REPERTOÁR: FELHŐK, NAPSÜTÉS, ZÁPOROK…

Szerdán a változóan felhős-napos időben kisebb eső és zápor még kialakulhat városunkban. Az északias szél többfelé élénk, helyenként erős lesz. A hajnali 4-10 fokot követően délutánra már 18 fok köré melegedhet a levegő hőmérséklete Szegeden.

FÉLPÁLYÁS ÚTZÁR LESZ AZ ALGYŐI TISZA-HÍDON

Április 19-én és 20-án, szerdán és csütörtökön hídmosást végeznek a szakemberek Csongrád-Csanád vármegyében az algyői Tisza-hídon. A munka félpályás útlezárás és kézi forgalomirányítás mellett zajlik majd az érintett napokon a reggeli csúcsidőszakot követően 9 órától a délutáni órákig – közölte szerkesztőségünkkel kedden a Magyar Közút.

Magyarán, bár a zavartalan (?) közlekedés biztosított lesz, számolj rá ma és holnap pár percet a menetidőre, ha Szeged és Vásárhely között ingázol:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb