Blog

“FullAnyuuuu” ma esti videóját kevesebb, mint egy óra alatt közel 12 ezren látták (videó)

A szegedi blogger, FullAnyuuuu pár év alatt érte el azt a rajongótábort, ami miatt nem csak Szegeden, nem csak a Dél-Alföldön, de már országosan is egyre többen segítenek neki egy-egy jótékonysági megmozdulásában. A most feltöltött videóját egy órán belül közel 12 ezren nézték meg. Egy szegedi kedves hölgyet lepett meg egy mosógéppel. Volt ölelés és könny is, minden a videóban.

Kübekháza óvodásai örültek múlt héten, amikor FullAnyuuuu azt kérte a rajongóitól, hogy segítsenek a játékok nélkül maradt óvodán. Nem kellett ok idő, azonnal jöttek a különböző felajánlások, szó szerint az ország minden szegletéből. Erről is írtunk Nektek:

A mostani videó egy nagyon kedves anyukáról szól, aki nagyon meghatódott az adomány láttán. A videóban azt is elárulta mennyi ideig kellett volna spórolnia ahhoz, hogy legyen egy olyan mosógépe amit most kapott. FullAnyuuuu egy kis videóban mutatja be az eseményt, ahol a szállításban is sokan segítettek neki, Krisztián pl. még középiskolában tanul, de már most szolidáris érzékenységről tett tanúbizonyságot: a nem könnyű mosógép cipelésében segített FullAnyuuuu-nak! Megható videó következik:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb