Mindenmás

Dolgozik a szél? A villanyvezetékre dőlt egy fa Gyálaréten, de Sándorfalván is leszakadt egy nagyméretű faág az egyik buszmegállónál

Ma nem unatkoznak a tűzoltók Szegeden és annak környéken, ugyanis délelőtt a Római körútnál gyulladt ki egy autó motortere, előtte pedig a Szamos utcában érzékeltek füstöt a lakók. Mint kiderült, ezzel nem lett vége a munkának, hiszen most arról értesítette szerkesztőségünket Dávid olvasónk, hogy kidőlt egy nagy fa, ami telibekapta a villanyvezetéket a Gyálaréti úton, a Hulladékudvar felé.

Információink szerint a katasztrófavédelem emberei már a helyszínre siettek és remélhetőleg hamarosan orvosolják a problémát, viszont mi arra tippelünk, hogy egy ideig nem lesz áram az érintett területen. Ezzel párhuzamosan egy másik olvasónk, Károly arról számolt be, hogy Sándorfalván, a Szabadság téri buszmegállónál is leszakadt egy nagyméretű ág az egyik fáról.

A korábban történt eseményekről itt írtunk:

Láttál valamit, amelyről úgy gondolod, érdekelheti a többi szegedit? Küldd be a vadonatúj Szeged365 applikáción keresztül és nyerj minden pénteken a Nagy Szegedi App-teszten! Töltsd le a Szeged365 alkalmazást az App Store-ból vagy a Google Play áruházból!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb