Smart Szeged

Egyre népszerűbb a hibrid munkavégzés, ezért az IWG új Regus irodaházat nyit Szegeden

Az IWG, a hibrid munkamegoldások piacának egyik szolgáltatója, amelyhez a Spaces és a Regus brandek is tartoznak. Ők nyitnak most Szegeden egy újabb korszerű, és rugalmas munkaterületet. A projekt, amely a Cédrus Liget és az IWG közös partneri együttműködésében valósul meg, az irodapiacon jól ismert és népszerű Regus márkát választotta – közölték csütörtökön szerkesztőségünkkel.

Mint kiemelték, Szegeden, Magyarország déli részének legnagyobb városában és az egyik leggyorsabban fejlődő vidéki térségben jelenleg is erős a színvonalas munkaterületek iránti kereslet. Az IWG célja pedig az, hogy a Regus Cédrus Liget Offices – ahol privát irodák, tárgyalók, co-working és kreatív terek állnak majd rendelkezésre – kielégítse az ország déli részében a magas minőségű, rugalmas munkaterületek iránti növekvő keresletet. Az új center, a város sétálóutcáitól 10 percre, az egyetemtől 6-12 percre és a város legnagyobb bevásárlóközpontjától 2 perc sétára található.

Szegeden, a Bakay Nándor utcában található Regus Cédrus Liget Offices a különböző iparágakban működő vállalatok és induló vállalkozások számára biztosít munkaterületet, az IWG Design Your Own Office szolgáltatása pedig lehetővé teszi, hogy a bérlők az irodákat saját igényeik szerint rendezhessék be.

EGYRE NÉPSZERŰBB A HIBRID MUNKAVÉGZÉS

„A szegedi nyitással tovább erősítjük jelenlétünket Magyarországon. Szeged fontos üzleti központként ideális helyszín számunkra, amely lendületet ad terjeszkedési terveinknek. A kiváló minőségű, rugalmas munkaterületek iránti igény továbbra is növekszik és a hibrid munkavégzés válik az új sztenderddé. Nagy örömünkre szolgál, hogy a Cédrus Ligettel közösen dolgozhattunk a projekten és a Regus márkát továbbfejleszthetjük egy olyan megállapodás keretében, amely csúcsminőségű munkaterülettel bővíti az épületet” – mondta Mark Dixon, az IWG vezérigazgatója és alapítója.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb