MindenmásVideo365

Öt beteget szállított a kisbusz, amikor belerohant egy kamion az autópályán Gyálnál, a Szeged felé vezető oldalon (videóval)

Betegszállítónak ütközött egy személyautó pénteken az M0-s autóút Szeged felé vezető oldalán, a gyáli lehajtónál, emiatt torlódik a forgalom – közölte a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense pénteken az MTI-vel. Az esetről az Országos Mentőszolgálat is beszámolt a közösségi oldalán, mint írták, nem személyautó, hanem kamion hajtott bele a betegszállítóba, amelyben öt beteg tartózkodott.

Öt beteget szállított annak a magán betegszállító vállalkozásnak a kisbusza, ami ismeretlen okból megállt az autópályán Gyálnál ma délelőtt. Másodpercekkel később egy teherautó hajtott neki nagy erővel a betegszállítónak, az pedig út melleti árokba csapódott – írja az Országos Mentőszolgálat.

AZONNAL RIASZTOTTÁK A KÖZPONTI MENTÉSIRÁNYÍTÁST

Mint kiemelték, azonnal nagy erőket riasztott a Központi Mentésirányítás, amik perceken belül helyszínre értek. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy a szállított betegek csak könnyebben sérültek, közülük 2 főt stabil állapotban szállítottak kórházba.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb