Mindenmás

Meghalt Bajkai István, a Fidesz egyik alapító tagja

Életének 59. évében elhunyt Bajkai István országgyűlési képviselő, aki a Fidesz egyik alapító tagja volt. A halálhírt Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője osztotta meg közösségi oldalán.

Szombaton, 59 éves korában elhunyt Bajkai István, országgyűlési képviselő, aki 1988-ban a Fidesz egyik alapító tagja volt. 1990-1994 között Budapest VI. kerületében önkormányzati képviselő, 2014-2018 között Budapest VII. kerületében önkormányzati képviselő és alpolgármester. 2018-tól országgyűlési képviselő. Mindezek mellett az Orbán család ügyvédje is ő volt – írja a Mandiner. A politikus hivatalos Facebook-oldalán is megjelent erről egy poszt: ,,Dr. Bajkai István a Fidesz alapító tagja, országgyűlési képviselő 2023. április 22-én visszaadta lelkét teremtőjének. Hiánya felfoghatatlan, szavakkal el nem mondható veszteség családja és a közösség számára egyaránt.Isten nyugosztalja!” – olvasható a bejegyzésben.

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője pedig így búcsúzott Bajkai Istvántól: ,,Bajtárs hunyt el Bajkai István személyében. Régi, jó bajtárs, olyan, aki hosszú betegsége alatt is a munkájának élt. Sosem feledünk, Pista.”

Borítókép: Kocsis Máté FB. oldala

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb