Kikapcs

Nem bírtunk magunkkal: a Belga heteket mi is megkóstoltuk a Malátában

Szegeden megszokhattuk már, hogy a Maláta a világ legjobb kézműves nedűi mellett, tematikusan Európa különleges gasztro-helyszíneit mutatja be: mindezt az ételein keresztül. Jelenleg éppen a Belga hetek utolsó napja tart.

A Belga heteket Goda Gáborral, a Maláta séfével indítottuk el, bemutatva nektek egy különleges finomságot elkészítve, majd megkóstolva! Itt a teljes videó az eseményről, majd a végén értékeltük is:

Kis kitérőt engedjetek meg nekünk, szeretnénk megmutatni a Maláta közösségi médiaoldalát, ITT tudjátok bekövetni őket. Mi pedig az elmúlt két hét Maláta fotóiból válogatunk Nektek: aranyos kutyusok, brutlisan finom ételek és természetesen az univerzum legfenségesebb kézműves söreiről egy-egy remek alkotás:

Tehát még ma ki tudod használni a Belga hetek finomságait, és annyira jó idő van, hogy bizony Szeged kedvenc teraszára érdemes helyet is foglalni! Ebben a cikkben írtunk a sörökről, és a Belga hetek ételeiről is Nektek:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb