Mindenmás

Egy kávézás alatt 100 termék? Igen! Az Első Beton betonacél üzemében hulladékmentesen csinálják

A több, mint 30 éves Első Beton Kft. a megalakulása óta magyar tulajdonossal dolgozik, ennek is köszönhető, hogy minden ágazatukban törekszenek a lokális – azon belül is főként a szegedi – igényeket kiszolgálni. Ismét meglátogattuk őket, ugyanis Szőnyi Csaba üzletág vezető azt ígérte, amíg megkávézunk, ők legyártanak 100 db egyedi kengyelt a Szeged365 Familynek.

Korábbi látogatásunk során bemutattuk Nektek, hogyan közelíthetitek meg az Első Beton felturbózott szegedi telephelyét, és Németh Krisztián áruházvezető idegenvezetése közben azt is megtudtuk, melyik időpont a legalkalmasabb arra, hogy lakhelyünket korszerűsítsük. Ha nem láttad még a videót, itt megnézheted:

Teljeskörű szolgáltatás a tervektől a betonozásig

A Szeged365 Family bármilyen problémát megold, de vannak esetek, amikor a szakszerű segítség a legkézenfekvőbb. Az Első Beton Kft. a statikai tervektől kezdve fogja a kezed és mutatja a helyes irányt. Az alapok megbeszélése után ők legyártják, megmunkálják a szükséges acélszerkezeteket, majd házhoz szállítás után akár össze is szerelik, így Neked nem kell gondolkoznod a munkások felkutatásán és nem kell plusz pénzt költened a projektre.

„Hulladékmentesen vágunk, hajlítunk és feldolgozunk”

A Szeged365 Family mindig is teljes mellszélességgel beállt a fenntarthatóság mögé, éppen ezért nagyon megörültünk, amikor Csaba elmondta, hogy az Első Betonnál a hatalmas beruházásoknak és a korszerű gépeknek hála teljesen hulladékmentes a feldolgozás. A fenntarthatóság egyáltalán nem lassítja a folyamatokat, sőt, 3 napon belül szinte bármilyen megrendelést teljesítenek. A kisebb megrendelések esetén pedig még egy kávéra is meghívnak Titeket, amíg ők elvégzik a precíz munkát. A mi kávénkban még a cukor sem oldódott fel teljesen, máris készen volt a Szeged365 Familynek gyártott kengyel kupac:

Ha további információt szeretnél megtudni, kattints a weboldalukra: https://www.elsobeton.hu.

Ha pedig szakszerű és gyors megoldásra van szükséged látogasd meg az Első Beton telephelyét Szegeden a Vásár utca 1-3. szám alatt,

keresd őket telefonon: (62) 549-510,

vagy írj egy e-mailt az [email protected] címre.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb