Mindenmás

Részegen rabolt autót egy 34 éves férfi, majd felborult vele Szentesen

A Szentesi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást egy férfi ügyében, aki ittasan rabolt autót, majd balesetet okozott vele Szentesen – nyilatkozta a rendőrség kedden.

Mint kiderült, a feltételezett elkövető még 2022. november 1-jén, késő délután rabolt ki két fiatalt Szentesen. A rendőrség beszámolója szerint a sértettek az autójukban ültek egy helyi büfé parkolójában, amikor odalépett hozzájuk az ittas férfi, aki megfenyegette őket, hogy szálljanak ki az autóból, vagy megszúrja őket.

EGY 34 ÉVES FÉRFI VOLT A TETTES, A HELYSZÍNEN ELFOGTÁK

A rabló a jármű megszerzése után a parkolóból elhajtott, majd nem sokkal később balesetet szenvedett. Az egyenruhások a helyszínen elfogták a 34 éves L. Zsoltot, akit a Szentesi Rendőrkapitányságra előállították. Ellene – őrizetbe vétele mellett – rablás bűntett és járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A rendőrök a nyomozást befejezték, az ügy iratait vádemelési javaslattal megküldték a Szentesi Járási Ügyészség részére.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb