MindenmásNem kategorizált

A PICK SZEGED játékosai a Szeged Első Lions Club jótékony egészségnapjára invitálják a szegedieket!

Az OPT BANK – PICK SZEGED sztárjátékosai, Bánhidi Bence és Mikler Roland is arra kéri a szegedieket, hogy a III. Lions Jótékonysági futás és Egészségnapon vegyenek részt, ezzel is segítve az esemény jótékony célját: tegyünk együtt a diabétesz megelőzéséért és az egészségtudatosság növeléséért. Mutatjuk milyen érdekes ingyenes programok várnak Rátok és még egy nyereményjátékkal is készültünk Nektek.

Exkluzív videóban jelentkezett be Bánhidi Bence és Mikler Roland, amelyben Titeket bíztatnak, hogy fussatok a szombati jótékonysági rendezvényen. Hogy milyen az, amikor két szegedi válogatott sztár invitál személyesen? Mutatjuk:

Bánhidi Bence, az OTP BANK – PICK SZEGED válogatott játékosa
Mikler Roland, az OTP BANK – PICK SZEGED válogatott játékosa

Dr. Szeri István, a klub elnöke elárulta nekünk, hogy az idei rendezvényen szeretnék felhívni a figyelmet a mozgás fontosságára, mely az egyik eszköze lehet a diabétesz megelőzésének és hatékony kezelésének. Ha kíváncsi vagy, milyen tevékenységet folytat még a Szeged Első Lions Club, ajánljuk figyelmedbe korábbi cikkünket:

A korábban meghirdetett nyereményjátékra rengeteg jó megfejtés érkezett, mindenki tudta, hogy lesznek ingyenes szűrővizsgálatok a szombati egészségnapon. Ezúton is GRATULÁLUNK Fanninak a nyereményéhez és jó futást kívánunk!

Mutatjuk, milyen ingyenes szűrővizsgálatok várnak Rátok:

-diabétesz szűrés és vércukorszint mérés,
-szemészeti szűrés,
-mozgásszervi szaktanácsadás,
-InBody testmérés dietetikai tanácsadással.

A gyerekeknek is készülnek programokkal a szegedi oroszlánok: lesz kreatív kézműves foglalkozás, csillámtetoválás és mesefilmvetítés is. A programok ingyenesek, de regisztrációhoz kötöttek, így érdemes előre helyet foglalni.

Ha pedig futni szeretnétek, a helyszínen tudtok még nevezni szombat reggel 8:30 – 10:00 között, ahol akár támogatói jegyet is válthattok, amivel a Szeged Első Lions Club fontos tevékenységeit segíthetitek. Mivel ez jótékonysági futás és nem verseny, így időt nem fognak mérni, viszont értékes ajándékokat sorsolnak ki a résztvevők között.

Futócipőt fel Szeged365 Family! Fussunk együtt a PICK SZEGED sztárjaival minden szegedi egészségéért.

Az eseményt és fontos információt itt találtok: https://www.facebook.com/events/2320785834757840/

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb