Mindenmás

A mikulásos felvonulás szervezője volt a csütörtöki vásárhelyi motorbaleset áldozata (frissítve)

Halálos motorbaleset történt Vásárhelyen – írtuk meg elsőként csütörtök este, az ügyben a rendőrség is megszólalt. Mint kiderült, ismét egy állat okozta a balesetet, amelynek elütését követően a motoros lesodródott az úttestről, ahol egy beton kerítésnek ütközött. Ma azonban arra is fény derült, hogy az áldozat a szegedi mikulásos felvonulás szervezője volt.

30 év körüli vásárhelyi férfi a csütörtöki halálos motorbaleset áldozata. A Promenád24 információi szerint egy éppen felszálló gólyával ütközött össze – vélhetőleg – a vásárhelyi motoros, aki a népszerű szegedi mikulásos felvonulás szervezője is volt – ezt írták a portálnak a motoros körök tagjai, akiket megrendített és teljesen letaglózott a hír. A mentősök sajnos hiába küzdöttek a helyszínen a fiatalember életéért, nem sikerült megmenteni.

FRISSÍTVE: A VÁSÁRHELYI MIKULÁSOS FELVONULÁS SZERVEZŐJE SZENVEDETT BALESETET

Cikkünk megjelenését követően felkeresett bennünket a szegedi rendezvény egyik szervezője, aki azt nyilatkozta, hogy nem a szegedi, hanem a hódmezővásárhelyi mikulásos felvonulás szervezője hunyt el a balesetben.

A baleset 2023. április 27-én valamivel 19 óra után történt a 472-es úton, Hódmezővásárhely közelében. Erről itt írtunk:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb