KikapcsVideo365

Azahriah megdobogtatta a szegediek szívét: teltházzal dübörgött Hattyason a SZEN első napja (videóval)

Szegeden nem kellett nyárig várni, a fesztiválszezon már áprilisban elindult, hiszen csütörtökön elstartolt a tavasz legnagyobb 3 napos egyetemi csapatása, a Suniversity Days. A Covid óta zsinórban másodjára megrendezett Szegedi Egyetemi Napok mint mindig, úgy most is megmutatta, hogy Szegeden úgy buliztok, ahogy sehol máshol: teltházzal dübörgött a Hattyason Azahriah.

A legnagyobb név a listán kétségkívül Azahriah volt, a Szegedi Egyetemi Napok ezzel pedig nem fogott mellé, hiszen a 21 éves zenész teltházas koncertet hozott városunkba. Számos videót és beszámolót kaptunk tőletek az estéről, és többen is írtátok, hogy elképesztően sokan voltak, és nem csak egyetemisták, hanem a 25 évnél idősebb korosztály is szép számban képviseltette magát az eseményen, így bátran kijelenthetjük: Azahriah bizony megdobogtatta a szegediek szívét.

Kriszti olvasónk videót is küldött a koncertről, köszönjük szépen!

@szeged365

Full teltházas koncertet csapatott Azahriah Szegeden…

♬ eredeti hang – Szeged365 – Szeged365

Martin olvasónk szerint minden klappolt az este, remek hangulatban telt a SZEN első napja. Tőle is kaptunk videót – ezer köszi érte!

@szeged365

SZEN – első nap: Azahriah teltházzal csapatta…

♬ eredeti hang – Szeged365 – Szeged365

Ma este lesz a fesztivál második napja. Azi után pedig Beton.Hofi tolja majd élőben Szegeden:

Láttál valamit, amelyről úgy gondolod, érdekelheti a többi szegedit? Küldd be a vadonatúj Szeged365 applikáción keresztül és nyerj minden pénteken a Nagy Szegedi App-teszten! Töltsd le a Szeged365 alkalmazást az App Store-ból vagy a Google Play áruházból!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb