Mindenmás

Nagy balesettel indult a reggel a szomszéd vármegyében: 54 utassal borult az árokba egy busz Kiskunhalasnál

Nagy balesettel indult a reggel a szomszéd vármegyében: eddig tisztázatlan körülmények között az árokba borult egy autóbusz szombat hajnali 5 óra 52 perc körül az 53-as főút Kiskunhalas és Soltvadkert közötti szakaszán, az 50-es kilométernél, írta meg a Kecskemét365.hu.

TÖBB UTAST A TŰZOLTÓK SZABADÍTOTTAK KI A JÁRMŰBŐL

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság tájékoztatása szerint több utas a műszaki mentést végző kiskunhalasi hivatásos tűzoltók segítségével hagyta el a járművet, amely az árokban, az oldalán feküdt. A helyszínre érkeztek a kiskunmajsai hivatásos tűzoltók is. Az egységek áramtalanították a buszt. A mentőket is riasztották a balesethez, amelynek helyszínén félpályán lezárták az utat.

12 FŐT SZÁLLÍTOTTAK KÓRHÁZBA

Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság információi alapján a buszon utazók közül 12 főt a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállítottak. A sérülteket a kiskunhalasi Semmelweis Kórházba szállították. A buszon 54 fő utazott, akik nem sérültek meg, őket ideiglenesen a Közösségek Házában helyezték el, tudta meg a BpiAutósok.hu.

Az érintett útszakaszon 12 óra körül befejeződött a műszaki mentés, így ismét teljes szélességében járható a főút. A baleset körülményeit a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság vizsgálja. 

Forrás: kecskemet365.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb