Kikapcs

Beton.Hofira tombolt a szegedi ifjúság: hatalmasat ment a SZEN második napja pénteken

Hatalmasat ment a tavasz legnagyobb egyetemi csapatása, a Suniversity Days második napja. A háromnapos Szegedi Egyetemi Napok (SZEN) pénteken is alaposan megmozgatta városunk fiatalságát, telt házzal tombolt a tömeg az est sztárfellépőire.

Beton.Hofi, Sterbinszky x Mynea, Csordás Tibi, Pumped Gabo, Náksi, Suncity Brass, Edo Denova, The Unicorns, Dudektro, Seladi és DJ Corvin elképesztően sok embert megmozgatott az SZTE Sportközpontban. A fergeteges hangulatú estről több fotót és videót is kaptunk tőletek, ezekből hoztunk most nektek egy válogatást.

Mint írtátok, az előzetesen meghirdetett előadókhoz képest volt egy kis változás a programban péntek este: a Groovehouse helyett Csordás Tibi ugrott a színpadra, de az őrületes hangulaton ez mit sem változtatott. Az alábbi videókat tőletek kaptuk a második estéről:

@szeged365

Hatalmas tömeg tombolt a Szegedi Egyetemi Napok második estéjén is!

♬ eredeti hang – Szeged365 – Szeged365

@szeged365

SZEN második nap: telt ház és hatalmas csapatás!

♬ eredeti hang – Szeged365 – Szeged365

A SZEN harmadik napja ma este Dzsúdlóval, a NECC Party-val, Next Levellel, Narával, a GLMR-rel, Seladival és DJ Corvinnal folytatódik, ami egyben a háromnapos fesztivál végét is jelenti.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb