Mindenmás

Kis szegedi büszkeségek: kettős győzelemmel nyerték meg a Délkelet gyermek IV. bajnokságot a Szegedi Vízipóló Suli növendékei

Még tegnap rendezték a Délkeleti Területi IV. Vízilabda Bajnokság alapszakaszának 9. fordulóját Kecskeméten, ahol a Szegedi Vízipóló Suli növendékeire két ellenfél is várt: a HVSC és a Kecskemét csapata. Mivel a kis szegedi vízilabdások mindkét meccsüket megnyerték, eldőlt, hogy idén ők nyerik a bajnokságot.

Ahogyan arról a Szegedi Vízipóló suli közösségi oldalán is beszámolt, kettős győzelemmel szerezte meg a szegedi csapat az aranyérmet: elsőként a HVSC csapatát győzték le 6-3 arányban, majd pedig a Kecskemétet már jóval kényelmesebben, 11-3-ra győzték le, ezzel pedig eldőlt, hogy idén ők a bajnokok. A csapatot a szegedi Tiszavirág sportuszoda előtt fogadták, a csapat Facebook-posztjában ezt írják:

“Bajnokcsapat! Bajnokcsapat” – így fogadtak bennünket a Tiszavirág Sportuszoda előtt. Ma 6-3-ra vertük a HVSC-t, majd 11-3-ra a Kecskemétet. Nagy bulival ünnepeltük meg az aranyérmet , hogy megnyertük a Délkelet gyermek IV. bajnokságot. Durrantak a Kölyökpezsgők, nekünk szólt a “We are the champions”.

A tabellát és a mérkőzések eredményeit ITT lehet megtekinteni.

Borítókép: Szegedi Vízipóló Suli FB.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb