Sport

Küzdelmes mérkőzés volt ma a stadionban, több, mint 1000 néző előtt

A Szeged a tabella ötödik helyén állt a mérkőzés előtt, így Kazincbarcikát egyértelműen le kellett győzzük! A házi feladat sikerült, itthon tartottuk a három pontot.

A Szeged 2-1-es vereséget szenvedett az éllovas Diósgyőr vendégeként, pedig a meccsben benne volt akár a három pont is. A találkozó elején Géresi Krisztián tizenegyes góljával megszereztük a vezetést, azonban a házigazda Bárdos Bence fejesével még a szünet előtt egyenlített, majd a mérkőzés hajrájában Jurek Gábor találatával megfordította és meg is nyerte a találkozót.

A meccs előtt annyit tudtunk a Kazincbarcikáról, hogy ez a vasárnapi találkozó volt a tizenegyedik mérkőzése klubunknak ellenük, és hogy igen kellemetlen ellenfél: van amikor nagyon erős a támadójátékuk, és több meccsen is több góllal is tudtak diadalmaskodni a bajnokság talalkozóin.

A mai meccsen az első félidőben volt egy kapufánk és pár kapura lövésünk, de sajnos az első játékrészben nem sikerült megszerezni a vezetést.

A második játékrészben már átvettük maximalisan az irányítást és Szakály Dénes beadása után Kundrák Norbert juttatta a hálóba a labdát. Ez is maradt a végeredmény, Szeged – Kazincbarcika 1-0! Szép volt fiúk!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb