Mindenmás

Negyedmillió? Igen! A Cédrus Prémium Fitness Szegedben mellé adják a tökéletes nyári formád is

Lassan itt a nyaralás? Nincs még meg a bérleted az edzőterembe?
Már csak egy pár kg hiányzik a nyári formádhoz? Akkor a ma is nyitva tartó Cédrus prémium Fitness ajánlata Neked szól! Mutatjuk a részleteket.

Szeged legújabb fitness terme nem titkoltan szívügyének érzi a szegediek egészségének védelmét, és mindig kedveskednek nekünk újabb és újabb akciókkal. Minél több szegedit vesznek rá az életmódváltásra, és szerettetik meg a mozgást. Emlékeztek erre a cikkünkre? Itt 700 embert mozgattak meg egy hétvége alatt.

Az egészséges életmódban nem létezik szabadnap

Május elsején is várják a sportolni vágyókat a Cédrus Prémium Fitness Szegedben. Garantáltan mindenki megtalálja a neki való edzésformát, hiszen lesz itt TRX, Spinracing, táncos alakformálás és zsírégető edzés is. Ha csak egy kicsit szeretnétek átmozgatni magatokat, akkor a felturbózott konditeremben ezt is megtehetitek.

Eddz együtt a Ninja Warrior sztárjával!

És akkor jöjjön a BOMBA bejelentés: májustól Farkas Kinga, a Ninja Warrior vetélkedőből ismert szegedi edző, tréner és hobbi hegymászó is órákat tart a Cédrus Prémium Fitness Szegedben. Alakformáló és funkcionális köredzéseket tart majd kedden, csütörtökön, pénteken és szombaton. Ha kíváncsi vagy, hogyan izzasztotta meg a szerkesztőségünket Kinga, a szegedi energiabomba, akkor kattints a cikkre:

Az év minden napján, tehát május elsején is irány a Cédrus Prémium Fitness Szeged és mozogjuk le együtt a vattacukrot és kalácsot!

Érdemes lecsekkolni a Facebook oldalukat, hiszen most az új vendégeknek között negyedmillió forint értékben sorsolnak ki ajándékokat! Ha pedig további részletekre vagy kíváncsi, a weboldalon biztosan megtalálod, nézd meg itt:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb