Kikapcs

A Ninja Warrior középdöntősénél jártunk a Cédrus Prémium Fitness Szegedben! Edzésre fel! (videó)

Nagyon sokszor írtunk már Nektek a Cédrus Prémium Fitness Szeged szolgáltatásairól. Mindig kitalálnak valamit, hogy Szeged még sportosabb, még egészségesebb legyen. Most Kiss Balázs kollégánk ugrott be egy kicsit átmozgatni magát, amit természetesen végig beszélt: mutatjuk mire számíts ha meglátogatod őket, valamint az is kiderül mennyi idő kell, hogy tökéletes formába pattintsd magad!

Farkas Kinga személyi edző, tréner, hobbi hegymászó, igazi energiabomba szegedi hölgy, akit a Ninja Warrior TV-s vetélkedőben is láthattunk. Kinga az utolsó előtti akadálynál, a “kiakasztósnál” esett a medencébe: pedig már csak egy akadály volt a döntőig.

Kinga most Kiss Balázs kollégánkat vette kezelésbe, bemutatva hogyan tudják a mozgás alapján megnézni, kinek milyen izmokra van szüksége, kinek mire kell leginkább edzenie. A Cédrus Prémium Fitness Szeged rendelkezik Szeged legújabb gépparkjával, a futópadokon elképesztően sok funkciót be lehet állítani. Mikor ott voltunk, akkor is éppen többen a “padon voltak”, miközben kicsit mi is beálltunk futni:

A talajon is több mozgást átvettünk, miközben Kinga árgus szemekkel figyelte Kiss Balázs kollégánk mozgását. Itt került sor a fekvőtámaszra is, ami egészen jól sikerült kollégánknak.

Természetesen a közel 30-35 perces mozgás után érkezett az ítélet: vajon mennyire puhány Balázs, és mire kell edzenie a jövőben? A Szeged365 kamerái előtt ezt is kedvesen, de őszintén elmondta Kinga.

Végül ami a legfontosabb: Farkas Kinga ígéretet tett arra, hogy Ő és kollégái is segítenek a szegedieknek: elindítjuk a Szeged365-el közösen azt programsorozatot, amiben elérjük: Szegeden mindenki mozogjon kicsit, legyen egészséges. Májusban minden héten aktuális oktató videókat mutatunk be Nektek itt a Szeged365.hu-n, amiket otthon is megtudtok csinálni, vagy éppen a munkahelyeteken.

Balázs azt is elmondta, nagyon jó érzés, hogy a végén az aktuális adatai alapján meg tudja nézni: a legutóbbi edzés óta hogyan változtak az adatai, milyen irányban, és mekkora intenzitással folyhat tovább a munka.

Végül, de nem utolsó sorban ITT tudsz játszani is: írd meg a közösségi oldalunkon, a Cédrus Prémium Fitness Szeged poszt alá, hogy Farka Kinga mit sportolt már életében biztosan. Elég ha csak egyet megírsz! Segítségképpen érdemes megnézni a videókat!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb