Blog

Szeged365 Family, Ti vagytok a legjobb app-tesztelők! Köszönjük a pörgést!

Véget ért az április, vele együtt pedig írhatnánk, hogy befejeződött a Nagy Szegedi App-Teszt kampányunk, de a helyzet az, hogy igazából még csak most kezdődik. Köszönjük a többszáz letöltést, véleményt, tudósítást, imádjuk, amikor ennyire pörögtök!

A beküldött fotók mellett sok-sok ötlet, építő jellegű kritika is érkezett, amelyek feldolgozása folyamatban van, ezt követően pedig a legjobbakat beépítjük az újdonsült Szeged365 applikációba, melyet

  • az App Store – ban IDE,
  • a Google Play áruházban pedig IDE kattintva tudtok letölteni,

természetesen 100%-ban díjmentesen.

BEFEJEZŐDÖTT? DEHOGY IS, SŐT, MÉG CSAK MOST KEZDŐDIK!

Tombol a szegedi tavasz, a napfény városa telis-tele van eseményekkel, rendezvényekkel, nálunk egyszerűen mindig történik valami, amelyről a szó szerint többszázezresre duzzadt Szeged365 Family (havi szinten nagyjából 350 ezer olvasónk van, amely a szegediek mellett a Csongrád-Csanád vármegyében és a környező régiókban élőkből áll össze, kiegészülve a fővárosba vagy külföldre költözött szegediekkel) hihetetlen lendülettel tudósít nap mint nap. Az utóbbihoz már egy villámgyorsan és – a Nagy Szegedi App-Teszt tapasztalatai alapján – összeomlás és kifagyás mentesen működő applikációnk is van,

  • amelyet ezentúl folyamatosan a Ti ötleteitek alapján fogunk fejleszteni,
  • és amelyen keresztül továbbra is várjuk a tudósításaitokat (katt az alkalmazás tetején trónoló True Photo modulra).

Szóval, az app-teszt folytatódik, hamarosan újabb őrülettel érkezünk, ezúttal már a Szeged Napja Ünnepségsorozat és a Szegedi Borfesztivál kapcsán.

ÍME AZ UTOLSÓ HÁROM NYERTESÜNK

Az április végét szintén egy nyereménysorsolással zártuk, természetesen azok között, akik a Szeged365 applikáción keresztül tudósították a többi szegedit.

Íme az április utolsó három nyertese:

NYEREMÉNYPAKK 01.: 

2 belépő a LORD OF THE DANCE – 25 éves jubileumi turné szegedi állomására, 10.000 Ft értékű Context Szeged utalvány, 10.000 Ft értékű Taxi Plusz utalvány.

Nyertes: Szilágyi Zoltán

NYEREMÉNYPAKK 02.: 

2 belépő a LORD OF THE DANCE – 25 éves jubileumi turné szegedi állomására, 10.000 Ft értékű Boutique Optique by Prágai utalvány, 10.000 Ft értékű Global Fitness kondibérlet. 

Nyertes: Farkas Ágnes

NYEREMÉNYPAKK 03.:

2 belépő a LORD OF THE DANCE – 25 éves jubileumi turné szegedi állomására, 10.000 Ft értékű Prézli – Simple Kitchen meghívás, 10.000 Ft értékű Mesi Virágoskertje utalvány.

Nyertes: Antal Tamara

Szívből gratulálunk a nyerteseknek, az átvételi infók repülnek üzenetben, 72 órán belül! Láttál valamit, ami izgalmas lehet a többi Szeged365 olvasónak? Vagy csak van egy klassz ötleted a Szeged365 applikáció kapcsán? Töltsd le az alkalmazást és küldd el azon keresztül! Köszönjük, hogy a tudósítónk, egyben a virtuális családtagunk vagy!

Természetesen a Nagy Szegedi App-Teszt nem jöhetett volna létre a Szeged365 üzleti partnerei nélkül, köszönjük Nektek az együttműködést!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb