Mindenmás

Eltűnt egy hódmezővásárhelyi férfi, a rendőrség a segítségünket kéri

A hódmezővásárhelyi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy 47 éves férfi megtalálásában, közölte a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság. Kolompár Sándor május elsején ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról.

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Kolompár Sándor eltűnésének ügyében. A rendőrségre érkezett bejelentés szerint a 47 éves férfi hódmezővásárhelyi lakóhelyéről 2023. május 1-jén, a délutáni órákban ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról.

Kolompár Sándor 170 centiméter magas, vékony testalkatú, rövid barna hajú. Szeme szintén barna, utolsó ismert ruházata szürke pulóver, szürke nadrág, fehér sportcipő volt.

HA LÁTTAD A KÉPEN LÁTHATÓ FÉRFIT, AZ ALÁBBIAK SZERINT JELEZHETED A RENDŐRSÉGNEK

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfi jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél. Telefonon a névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság 06/62/562-400-as hívószámán, továbbá a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Forrás és fotó: police.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb