Kikapcs

Nagy a sürgés-forgás a Kárász utcán: gyülekeznek a napvitorlák és cserélik a tujafákat is (videóval)

Nagy a sürgés-forgás a Kárász utcán: gyülekeznek a napvitorlák és cserélik a tujafákat is Szeged sétáló utcáján. Nem hiába szépül teljes gőzzel városunk, hiszen kicsit több, mint egy hét múlva, május 12-én, jövő hét pénteken elstartol az ország legnagyobb borfesztiválja a Széchenyi téren, a Szegedi Borfesztivál.

Szerdán már kora reggel a Kárász utcán dolgoztak a szakemberek, ma is folytatódik ugyanis a napvitorlák kihelyezése a sétáló utcán. Mint arról kedden hírt adtunk, elkezdték feltenni a Kölcsey utca és Dugonics tér közötti napvitorlákat is, így szépen alakul már a Kárász utca nyári arca. Olvasónktól, Balázstól képeket is kaptunk a munkálatokról, már reggel nyolc óra körül teljes gőzzel ment a munka.

Ahogy Martin nevű Olvasónk írta nekünk szerda délelőtt, a tujafák cseréje is folytatódott ma. Mint korábban beszámoltunk róla, városunk tavaszi megújulásának részeként lecserélik a leharcolt tujafákat is a Kárász utcán. Szerda délelőtt így ment a munka:

Martin videót is küldött nekünk az egyik tujafa kiemeléséről:

@szeged365

Nagy a sürgés-forgás a Kárász utcán: gyülekeznek a napvitorlák és cserélik a tujafákat is

♬ eredeti hang – Szeged365 – Szeged365

Köszönjük szépen a videót és a képeket Balázsnak és Martinnak!

Láttál valamit, amelyről úgy gondolod, érdekelheti a többi szegedit? Küldd be a vadonatúj Szeged365 applikáción keresztül! Töltsd le a Szeged365 alkalmazást az App Store-ból vagy a Google Play áruházból! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb