Mindenmás

Balesetes csütörtök: Ópusztaszer és Dóc között egy Opel Astra, az 5405-ös úton Dorozsmánál egy traktor borult fel (frissítve)

Két baleset is történt csütörtök délelőtt Szeged környékén: mint Olvasóinktól megtudtuk, Ópusztaszer és Dóc között egy Opel Astra, az 5405-ös úton Dorozsmánál egy traktor borult fel.

A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Osztályának tájékoztatása szerint az Ópusztaszer és Dóc között történt balesetnél szerencsére nem volt személyi sérülés. A Rutin, rendőrségi útinformációs applikáció információi szerint félpályás útlezárás mellett halad a forgalom.

A másik baleset esetében, mely az 5405-ös úton Dorozsma és Zsombó között történt valószínű, hogy sérült is van. A rendőrök most érkeznek ki a helyszínre, így, ha arra jársz érdemes fokozott óvatossággal vezetned!

FRISSÍTVE (11:40) KISTEHERAUTÓ ÉS TRAKTOR ÜTKÖZÖTT – EGY EMBERT A TŰZOLTÓK EMELTEK KI

A Csongrád-Csanád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatása szerint egy kisteherautó és egy traktor karambolozott a Szegedhez tartozó Kiskundorozsma közelében, a Zsombói úton, azaz az 5405-ös úton. A traktor a szalagkorlátnak ütközött. Egy embert a műszaki mentést végző szegedi hivatásos tűzoltók emeltek ki alóla, és áramtalanították a járművet. A mentők is a helyszínen vannak.

Köszönjük az információkat Lacinak és Petrának!

Láttál valamit, amelyről úgy gondolod, érdekelheti a többi szegedit? Küldd be a vadonatúj Szeged365 applikáción keresztül! Töltsd le a Szeged365 alkalmazást az App Store-ból vagy a Google Play áruházból! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb