Mindenmás

Gyors tusolás lesz ma este: Szeged bizonyos részein most nincs melegvíz!

Köszönjük a Szeged365 Family-nek, hogy folyamatosan együtt lüktetünk Szegeddel: most éppen arról kaptunk információt, hogy Szeged bizonyos területein nincs melegvíz!

Egészen pontosan így szól az üzenet: Tájékoztatjuk Tisztelt Felhasználóinkat, hogy váratlan csőtörés miatt a Gyöngyvirág u.- Csongrádi sgt.- Lomnici u.- Agyagos u. által határolt területen ma 20 órától a melegvíz szolgáltatás szünetel. A szolgáltatás szüneteltetése várhatóan holnap este 20 óráig tart.

Gyors és eredményes munkát kívánunk a szerelőknek, és kitartást Nektek, akik pont itt laktok Szegeden. Természetesen amint helyreáll a szolgáltatás jelezzük.

Fontos, hogy együtt lüktetünk Szegeddel, éppen ezért ha láttál valamit, amelyről úgy gondolod, érdekelheti a többi szegedit, akkor küldd el nekünk! Hogy még könnyebb legyen, lefejlesztettük a Szeged365 applikációt ! Töltsd le a Szeged365 alkalmazást az App Store-ból vagy a Google Play áruházból, és küldd el nekünk az infót, min pedig szólunk mindenkinek!

Mutatjuk honnan tudod letölteni a legegyszerűbben: App Store: https://apple.co/3ZdLaYm Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb