Sport

Az Akropoliszt is bevette a Halker-KirályTeam Szeged csapata: 12 éremmel végeztek az athéni kick-box Európa-kupán

Az Akropoliszt is bevette a Halker-KirályTeam Szeged csapata az athéni kick-box Európa-kupán, amelyen 21 ország több mint 550 versenyzője indult április 28 és 30-a között. A szegedi kick-boxosok óriásit mentek a viadalon: 12 éremmel tértek haza az Akropoliszról, tudatta a klub közösségi oldalán.

A görög főváros, Athén látta vendégül a múlt hétvégén Európa legjobb kick-boxosait. Az idei görög Európa-Kupa állomásra 21 nemzet 106 egyesületének 550 versenyzője adta le nevezését, melyből kettő híján 1000-et regisztrálhattak a rendezők.

A Halker-KirályTeam Szeged csapatából 4 junior korcsoportú versenyző vágott neki a viadalnak, akik Pointfighting szabályrendszerben mérették meg ismét magukat. Bárdos Inez, Haider Katrin, Nagy Bálint és Solymosi Bence húzott kesztyűt és lábvédőt a háromnapos versenyen, ahol a két lány és két fiú mind az egyéni, mind a csapat küzdelmekben tatamira lépett.

A 4 szegedi versenyző 12 érmet szerzett a népes és minőségi mezőnyben, melyből 5 arany, 3 ezüst és 4 bronz. További öröm, hogy mindnyájan egyéniben és csapatban is a dobogóra állhattak. Kiemelkedő teljesítményt nyújtott Haider Katrin és Nagy Bálint is, hiszen mindketten 4-4 érmet tettek be a közösbe, ráadásul több egyéni kategóriában is a dobogó csúcsán ünnepelhettek Athénban.

Forrás és fotó: Szegedi Király Team Kick-box Akadémia FB

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb