Mindenmás

Súlyos füstmérgezést szenvedett egy férfi Szegeden, a tűzoltók kezdték meg az újraélesztését

A tűzoltók kezdték meg annak a fiatal férfinak az újraélesztését, aki súlyos füstmérgezést szenvedett vasárnap reggel Szegeden. Mint a Csongrád-Csanád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságtól megtudtuk, fél hétkor riasztották a szegedi hivatásos tűzoltókat a harmadik emeleti lakáshoz.

Tűz van a Dankó Pista utcában, három tűzoltó és egy mentő is kint van – írt ránk vasárnap reggel a vadonatúj Szeged365 applikáción keresztül Móni, mint kiderült, a konyhában csaptak fel a lángok. Hétfőn a katasztrófavédelem is beszámolt az eseményről, megerősítették, hogy a konyhában volt tűz, a sűrű füst pedig az egész lakást elborította.

ÚJRA KELLETT ÉLESZTENI A FÉRFIT

Mint hozzátették, a tűzoltók azonnal megkezdték a füstmérgezést kapott férfi újraélesztését, amit a mentők kiérkezéséig folytattak, közben egy vízsugárral eloltották a lángokat. A tűz okát még vizsgálják a szakemberek.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót vagy írd le, mi történt és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb