Mindenmás

Elloptak egy utcán parkoló autót Szegeden – a tolvaj azonnal balesetet okozott vele, majd meglógott a helyszínről

Egy utcán parkoló autót lopott el, amivel rögtön balesetet is okozott egy férfi Szegeden – tudtuk meg a rendőrségtől. Mint kiderült, a 19 éves férfi a baleset után meglógott, a rendőrök azonban tegnap elfogták, a nyomozók pedig gyanúsítottként hallgatták ki.

A megalapozott gyanú szerint a feltételezett elkövető 2023. április 24-én éjszaka figyelt fel egy út szélén parkoló Suzukira. A helyi férfi nem tétovázott, a járművet felnyitotta és a benne lévő indítókulcsot használva el is lopta. Utazása gyorsan véget ért, a lopott autóval azonnal balesetet okozott, majd gyalog elmenekült a helyszínről. A rendőrök azonosították a tolvajt, akit 2023. május 9-én elfogtak és előállítottak a Szegedi Rendőrkapitányságra. A 19 éves férfi a kihallgatásán a bűncselekmény elkövetését elismerte, ellene lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb