Mindenmás

Kukorica gyermekei: 14 és 16 éves srácok loptak el egy vásárhelyi Suzukit, a szántóföldön landoltak vele

Sosem lehet elég korán kezdeni: 14 és 16 éves fiúk loptak el egy olyan Suzuki Swiftet Hódmezővásárhelyről, amelynek az indítókulcsát benne felejtette a gazdája. A rendőrségi információk szerint levették a rendszámot a kocsiról, több haverjuk is kipróbálta a négykerekűt (egy gyermekkorú is), majd a Fast ‘n Furious juniornak ott lett vége, amikor elakadtak vele a szántóföldön. Az eset év végén történt, aktualitását a rendőrségi nyomozás befejezése adta.

A megalapozott gyanú szerint a 14 és 16 éves fiúk 2022. december 18-án napközben Hódmezővásárhelyen vittek el egy utcán parkoló autót, amit a benne hagyott kulccsal indítottak el – írta a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság közleménye. A rendőrök azonosították a fiatalokat, akiket 2022. december 20-án, a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságon gyanúsítottként kihallgattak.

A nyomozók az eljárás során megállapították, hogy a rendszámot levették a járműről, valamint több társuk is vezette az autót, köztük egy gyermekkorú is.

Ellenük jármű önkényes elvétele, egyedi azonosító jellel visszaélés, illetve járművezetés tiltott átengedése miatt indult eljárás. A rendőrök a nyomozást befejezték, az ügy iratait vádemelési javaslattal megküldték az illetékes ügyészségnek.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb