GasztroKikapcs

Olyat újít Szegeden a frissen megnyitott, aranytányéros Vanilla Bistro, amilyet még senki

Arany minősítést nyert a Magyarország Étele versenyen a túrós csuszázó Vanilla Étterem, akik egy 16 éves tanulót vetettek be a mesterszakácsok ellen – írtuk büszkén, miután a Mórahalmon működő fancy vendéglátóhely kétszemélyes különítménye óriási meglepetést okozott a rangos megmérettetésen. Mint akkori cikkünkben ígértük, a sztori folytatódik, sőt, még csak most kezdődik: az Oskola utcában nyit bisztrót a szegedi-mórahalmi csapat, akik egy teljesen egyedi újítással rukkolnak elő Szeged Napja alkalmából.

Apropó, az utóbbihoz pedig pont Te kellesz, ha úgy vesszük, ez most egy játékfelhívás (is).

AZ ORSZÁGOT MÁR MEGHÓDÍTOTTÁK, MOST A SZEGEDIEK ÍZLELŐBIMBÓI KÖVETKEZNEK

A Mórahalom után Szegeden is bisztrót nyitó csapat az év végén már megmutatta, mit tudnak, amikor Petőfi Sándorra fókuszálva a “Ne szólj be a csuszára” névre keresztelt különlegességükkel meneteltek el a fent említett arany minősítésig.

A szegedi Gasztro-szentélyüket az Oskola és az Oroszlán utcák sarkán nyitják meg (sőt, igazából tesztjelleggel már meg is nyitották), az újdonság egyszerre lesz

  • egy kifinomult konyhával operáló bisztró,
  • egy hiánypótló reggelizőhely,
  • és az egyetlen olyan pont Szegeden, ahol eredeti, olasz kézműves süteményeket fognak kínálni.

KÁVÉHAB, A SAJÁT ARCKÉPEDDEL? ROCK ’N ROLL!

Mint Puszta-Kolozsi Anett ügyvezetőtől megtudtuk, egy innovatív újdonsággal is készülnek: egy Magyarországon egyedülálló eszköznek köszönhetően bárki egyedivé varázsolhatja az üzletben megvásárolt kávéját, mégpedig úgy, hogy ott, helyben a saját arcképét (vagy bármilyen más, általa készített vagy választott fotót) kiváló minőségben a kávéhabra nyomtathatja. Amikor először hallottunk róla, csak pislogtunk, a második gondolatunk viszont az volt a dologra, hogy ezt bizony egy Szeged365 olvasónak kell felavatnia.

Szeretnénk, ha pont Te lennél a szerencsés, aki Gasztro-történelmet ír Szegeden, ez azonban ettől a perctől kezdve csakis Rajtad múlik:

  • nevezz az alábbi Facebook posztunk alatt, kommentben,
  • nyerj egy két személyes meghívást, olasz süteményekkel és egyedi kávékkal,
  • és légy a főszereplője annak a Szeged365 videónak, amelyben elsőként próbálhatod ki az újdonságot!

Na, benne vagy? A játék már pörög, sorsolni 2023.05.14-én 20:00-kor fogunk, a forgatást pedig Szeged Napjának hetében fogjuk megejteni, a Te főszerepléseddel.

Addig is súgunk egy picit:

A Vanilla Bistro teszt jelleggel már kinyitotta kapuit, ha szeretnél beugrani hozzájuk egy mennyei olasz sütire, kávéra, mutatjuk a koordinátákat:

Szeged, Oskola utca 1.

Bővebb információk ITT.

Fotók: Vanilla Bistro

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb